Tuesday, August 5, 2014

Kålpizza

Denne pizza indeholder ikke gluten! Desuden er den LCHF (low carb, high fat), og så smager den røv godt!

Indgredienser:

dej
1/4 hvidkål
3 æg
6 tsk loppefrø (kan købes i Matas)
100 gram ost
1 løg
krydderier

tomatsauce
1 ds flåede tomat
1 lille ds tomat puré
1 fed hvidløg

topping
Ost
Chorizo
Squash
Champignons
Rød peberfrugt
Oregano


Ovnen tændes på 250 grader. Alle indgredienser til dejen, samt ønskede krydderier, blendes sammen og klaskes på en bagplade med bagepapir, og formes til en pizza med en bund på ca 0,5-1 cm (ellers går den i stykker!).
Pizza bunden bages først uden fyld til den er let gylden og kanten har fået farve. Tomatsaucen plejer jeg bare at lave med en stavblender i et litermål. Bunden tages ud og toppes med hvad man nu vil toppen den med.. Pizzaen sættes tilbage i ovnen og bages færdig!



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12475963/?claim=bucujhvc32m">Follow my blog with Bloglovin</a>

No comments:

Post a Comment