Sunday, September 28, 2014

Kanelsnegle med fuldkornsmel

25 g gær
3 dl koldt vand
1 æg
100 g fuldkorns mel
500 g hvedemel
50 g sukker
5 gr salt
50 g blødt smør

Remonce
100 g smør
100 g farin/ rørsukker
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme

Gæren opløses i den kolde mælk. Æg, mel, sukker og salt tilsættes og dejen røres sammen. Smøret tilsættes i små bidder og dejen æltes sammen til en 
blank dej. Den stilles i køleskab i en time. Her efter rulles den ud til en rektangulær på 30 x 60 cm. Remoncen røres sammen og smøres ud på dejen. Hold ca 2 cm fri for remonce øverste langside. Rul dejen sammen på den lange led og afslut hvor der ikke er remonce.
Skær rullen ud i 18 snegle og læg den snip uden fyld ind under sneglen så den ikke åbner sig under bagning. Sneglene hæver 2 timer ved stuetemperatur.
Bag ved 180° i ca 15 min.





No comments:

Post a Comment